TP Drinovci na vrhu Europe! Promovirali Alpia čokoladni brend!

Datum objave: 29.07.2019   Broj čitanja: 6275
TP Drinovci su se kroz godine uspješnog djelovanja profilirali u gospodarski brend općine Grude, peti po prihodima, treći po dobiti, a među top 10 tvrtki su i po broju zaposlenih na području općine Grude.
TP Drinovci na vrhu Europe! Promovirali Alpia čokoladni brend!

 

Iz godine u godinu TP Drinovci proširuju svoj asortiman, a ovih dana su svoju najnoviju čokoladu Alpia odnijeli na vrh Francuske i zapadne Europe, na velebni Mont Blanc.

 

Ekspediciju na čarobnu planinu činili su planinari iz Livna, a popeli su se sa zastavom brenda Alpia koja dolazi s okusom vrhunskog kakaa i lješnjaka, zatim bijele čokolade kao i jagode.

 

Radi se o brendu najbolje kvalitete s čak sto godina starom tradicijom, a kojeg na tržište diljem BiH donose ekskluzivno TP Drinovci.

 

Također tvrtka TP Drinovci koristi ovu priliku da čestita planinarima iz Livna na uspješno obavljenoj ekspediciji, te im žele mnogo uspjeha u osvajanju novih vrhova.

 

U predstojećem razdoblju u trgovinama pronađite čokoladu brenda Alpia i uvjerite se u puninu okusa novih čokolada na našem tržištu, a u kojima već uživaju sladokusci u najrazvijenijim zemljama Europe i svijeta.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2022
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO