Nemate dovoljno novca za Crikvenicu? Idite u jeftiniju Grčku

Datum objave: 21.07.2019   Broj čitanja: 1631
Ako niste dovoljno bogati da si priuštite ljetovanje, na primjer, u Crikvenici jer su iznajmljivači podigli cijene nakon višegodišnjeg rasta potražnje, pa nije neobično vidjeti i seljački uređene cimer frajeve da se iznajmljuju po 1000 kuna za noć, možda vrijedi razmisliti o odlasku u inozemstvo, piše Index.hr.
Nemate dovoljno novca za Crikvenicu? Idite u jeftiniju Grčku

 

Dobar primjer je Grčka, zemlja koja je, što se tiče nekih karakteristika, slična Hrvatskoj - bezbroj otoka, sunce, more i mediteranska hrana, a i - kako sada stvari stoje - znatno jeftinija pa nije nikakav problem pronaći apartman na dobroj lokaciji, u blizini plaže, koji ćete za tjedan dana platiti oko 200, 300 eura. Za te cijene u špici sezone se u Hrvatskoj mogu dobiti uglavnom hosteli, i to smještaj u spavaonici s više osoba. Osim općenito povoljnijih cijena, vidljivo je i da su cijene u Grčkoj puno prilagođenije stanju smještaja pa je, ako neki apartman nema najmoderniju opremu, onda i cijena tome prilagođena. Apartmani kakve smo pronašli u Grčkoj za 1500 do 2500 kuna na području Crikvenice nude se za 4000 do 6000 kuna.

 

Zanimala nas je špica sezone pa smo na Bookingu tražili šest noćenja za dvije osobe od 5. do 11. kolovoza negdje u Grčkoj, a od dodatnih kriterija odabirali smo blizinu plaže i da ima visoke ocjene, 9,0 i više.

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO