Više od 50 djece hrvatskih branitelja završilo na ulici zbog gašenja Aluminija

Datum objave: 11.07.2019   Broj čitanja: 1119
Ovim putem upućujemo im izraze naše najdublje potpore i ohrabrenja da ustraju u borbi za svoja radnička prava i ponovno pokretanje proizvodnje..
Više od 50 djece hrvatskih branitelja završilo na ulici zbog gašenja Aluminija

 

- U povodu gašenja proizvodnje u Aluminiju d.d. Mostar, nekadašnjem najvećem bosanskohercegovačkom izvozniku koji je zapošljavao preko 900 djelatnika mi članovi Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskoga rata duboko suosjećamo s težinom položaja u kojem su se našli djelatnici svjesni činjenice kako veliki broj njih potječe iz braniteljske populacije.Tomu u prilog govori i činjenica kako je preko 50 djece poginulih hrvatskih branitelja bilo zaposleno u Aluminiju.

 

Ovim putem upućujemo im izraze naše najdublje potpore i ohrabrenja da ustraju u borbi za svoja radnička prava i ponovno pokretanje proizvodnje na novim temeljima i s jasnim organizacijskim ustrojem. Nema predaje dragi prijatelji i suborci, kao i u najtežim danima Domovinskoga rata kada smo bili jedno i zajedno. Apeliramo na sve razine vlasti u BiH, Federaciji BiH i susjednoj Hrvatskoj da učine sve kako bi se pronašlo dugoročno rješenje za ponovno pokretanje proizvodnje u Aluminiju i povratak radnika na svoja radna mjesta – navodi se u priopćenju Koordinacija udruga proisteklih iz Domovinskoga rata Grada Mostara, prenosi Ero.tel.

 

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO