Bomba iz HNK Grude: Dolazi Ivan Perišić!?

Datum objave: 02.07.2019   Broj čitanja: 2515
Predsjednik Skupštine HNK Grude Josip Ćorluka i trener u HNK Grude Jerko Miloš našli su se na tajnoj lokaciji u Dalmaciji s prvotimcem Intera Ivanom Perišićem koji ovog ljeta planira promijeniti klub.
Bomba iz HNK Grude: Dolazi Ivan Perišić!?

 

Kako ekipa portala Grude.com doznaje iz izvora bliskih klubu Ćorluka i Miloš su razgovarali o mogućem dolasku srebrnog Vatrenog u HNK Grude.

 

Kontaktirali smo ih danas poslijepodne da otkrijemo o čemu su razgovarali s poznatim nogometašem. "Ma odakle ti pravo da me to pitaš monstrume jedan. Jesmo li ja i moj kum Miloš Corleoneovi da nas pratiš", upitao je Ćorluka našeg novinara i time pokazao tko su mu uzori u surovom, nogometnom svijetu koji ne podnosi dobronamjerne znatiželjnike.

 

Miloš je bio umjereniji. "Za Perišića se otimaju najbolji klubovi Europe i teško ćemo mu moći omogućiti financijske uvjete kakve mu nude takvi klubovi, međutim ako želi miran život u ambijentu u kojem bi pronašao ženu svog života onda su Grude najbolja destinacija za njega", kazao je Miloš i potvrdio da se u klubu unatoč ljetnoj stanci itekako radi.

 

Što se tiče Perišića, on tijekom poslijepodneva nije odgovarao na telefonske pozive, ali je prema saznanjima, na svom privatnom profilu objavio instagram story s porukom: S grudskim kumovima.

 

Hoće li Perišić prihvatiti pruženu ruku dvojice ljudi iz kluba ostaje za vidjeti.

 

Grude.com
(P.S. Vijest bi mogla biti satiričnog sadržaja)

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio