Dario Šimić: Drago mi je što sam u svojim Grudama danas!

Datum objave: 08.06.2019   Broj čitanja: 5620
Bio je Grudski pečat, osoba godine u izboru portala Grude.com za 2011. godinu kao predsjednik "Nogometnog sindikata" u Hrvatskoj.
Dario Šimić: Drago mi je što sam u svojim Grudama danas!

 

On je Dario Šimić, legendarni Vatreni, brončani iz Francuske 1998. godine, osvajač Lige prvaka s Milanom 2003. i 2007. godine, legenda Dinama s kojim ima pet naslova prvaka Hrvatske!

 

On je borac za bolji i pošteniji nogomet!

 

Dario Šimić danas je u Grudama zbog međunarodnog Memorijalnog turnira u čast dvojice grudskih velikana Zdravka Jurčića Miša i Dinka Vranješa Dine, a na kojem nastupa 48 ekipa i skoro tisuću djece.

 

Šimić, kojem je Miš bio učitelj, kazao je nekoliko riječi o ovom danu i o svojim Grudama, piše portal Grude.com. - Drago mi je da danas ovdje vidim toliko vas mladih igrača, toliko mladih nada, a vjerujem i budućih zvijezda. Jako mi je drago što sam danas u svojim Grudama jer je moj djed iz Alagovca, rođen je tu. Posebno sam ponosan što sam ovdje zbog ove dvojice velikih trenera i sretan sam što smo u prilici sjetiti se ovdje našeg učitelja Zdravka Jurčića bez kojeg naše karijere ne bi bile ovakve kakve jesu. Puno nas je naučio i puno nam fali. Šteta što nas je rano napustio jer bi sigurno stvorio još velikih igrača. Želim svima da imate njegov entuzijazam i ljubav prema nogometu, neka vas to tjera naprijed, da uspijete kao igrači - poručio je Dario Šimić, piše portal Grude.com. Kasnije nam je rekao da će svom djedu otići na grob, te se kratko zadržati u mjestu svojih korijena.

 

S obzirom na reputaciju i sve ono što ime Darija Šimića znači u hrvatskom nogometu svi su tražili fotografiju s njim i prepričavali mu razgovore o onom što znaju o obitelji Šimić iz Alagovca, a čiji je član i legendarni hajduk Andrijica Šimić.

 

Povodom turnira u Grudama su i ostale nogometne legende poput Marija Jurića, Ivice Landeke, Pere Pejića i mnogih drugih.

 

Grude.com

Povezane vijesti: FOTO: Miš i Dine okupili BiH i Hrvatsku! Grudama defiliraju nogometne ikone, mali nogometaši, mažoretkinje...

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2023
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO