Jecaji i bol prolamali se mjestom: Marka Anđelića ispratili obitelj i prijatelji

Datum objave: 13.05.2019   Broj čitanja: 1754
Jecaji, tuga i bol prolamali su se danas poslijepodne ispred trebinjske gradske kapele, odakle je na vječni počinak ispraćen Marko Anđelić (32), koji je samo nekoliko sati nakon vjenčanja, dok je razvozio goste sa svadbe, poginuo u teškoj prometnoj nesreći.
Jecaji i bol prolamali se mjestom: Marka Anđelića ispratili obitelj i prijatelji

 

Markovi roditelji, brat, sestra i supruga Marija, kao i veliki broj rodbine i prijatelja iz Hercegovine i Srbije, te radne kolege ispratili su nastradalog mladića na vječni počinak u selo Gornje Vrbno kod Trebinja, odakle je Markova obitelj.

 

– Ne mogu da vjerujem da ispraćam kolegu. Prošli tjedan smo se radovali zajedničkom životu Marka i Marije, a sad ga mi, njegove kolege, ali i njegova Marija, roditelji, brat, sestra kumovi, prijatelji ispraćamo. Ovo je nevjerovatno, šta život i sudbina urade čovjeku. Radovao se zajedničkom životu s Marijom, svadbi u rodnom kraju. Svi smo u šoku i nevjerici - rekao je Markov kolega iz Beograda.

 

Iako je u Trebinju danas padala kiša, u trenutku kada je kovčeg s Markovim tijelom iznesen iz gradske kapele pojavilo se sunce, koga su ubrzo ponovo zaklonili crni oblaci.

 

Podsjetimo, Marko Anđelić poginuo je u noći između subote i nedjelje u naselju Mokri Dolovi.

 

Blic.rs

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio