Grude: Stigli bolji dani, upisanih učenika više nego ranijih godina

Datum objave: 16.04.2019   Broj čitanja: 1362
Dosad 94 matična i područne i u 4 od 5 područnih imamo prvašiće, ali mislim da će ih biti još par. Uglavnom, bolje nego lani.
Grude: Stigli bolji dani, upisanih učenika više nego ranijih godina

 

Nakon što smo s tugom analizirali protekle godine i smanjenje broja učenika, ove godine brojke koje smo dobili iz Osnovne škole Ruđera Boškovića u Grudama daju nadu u bolje dane.

 

Prema dobivenim informacijama portala Grude.com, upisana su 94 učenika u matičnu i područne škole u Grudama, a u 4 od 5 područnih biti će prvašića. Također, u školi nam kažu da bi trebalo biti još upisanih.

 

Prošle godine, posljednje brojke glasile su 78 upisanih učenika, , dok je pretprošle njih bilo 88.

 

I ovaj trend potvrđuje da u vremenu kad je zov zapada i tamnošnje egzistencijalne sigurnosti, ali i svake druge nesigurnosti, itekako privlačan, još ima onih koji vjeruju da sunce tamnošnjeg neba ne grije i neće grijati kao što grije ovo hercegovačko sunce.

 

Grude.com
Foto:Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Bili17.04.2019 14:39 sati
    Pravite djecu to je bogatstvo, okanite se Njemačke. Njemci imaju sve ali nemaju dijece i vape za strancima da bi mogli funkcionirati. Dijeca su smisao života, a danas se nameće teorija da dijeca koštaju. Pitajte naše stare šta su imali kad su dijecu rađali. Nemora se imati desetero dijece ali troje i koje više bi trebalo da ove kućetine što se nagruđale ne zjape prazne.
  • Zrinja17.04.2019 03:21 sati
    Jedna lasta ne čini proljeće. Svi znamo kako nam je. Nema razloga da se lažemo. Nego pravac Hrvatska ili Njemačka.
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio