Ljubav ne poznaje granice: Grude dobile još jednu nevjestu s Filipina

Datum objave: 20.08.2018   Broj čitanja: 6374
Ljubav ne poznaje granice, potvrđuje priča iz općine Grude iz mjesta Sovići gdje je ovih dana sletjela nevjesta iz 10 tisuća kilometara udaljenih Filipina.
Ljubav ne poznaje granice: Grude dobile još jednu nevjestu s Filipina

 

Kako saznaje portal Grude.com sretni mladenci, Hercegovac i Filipljanka svoje goste su počastili večerom i vrhunskim štimungom u jednom grudskom restoranu, odnosno gosti nisu davali kuvertu pošto je želja mladenaca bila da svoju ljubav podijele s obitelji i prijateljima, bez da itko ima ikakvu obvezu osim doći i radovati se svečanom danu.

 

Ovo nije prva priča o ljubavi Hercegovca i Filipljanke kada su Grude u pitanju. Jedna takva okrunjena je vjenčanjem 2010. godine kada je radnik na kruzeru koji je također s područja općine Grude pronašao svoju ljubav s Filipina, piše portal Grude.com.

 

Što poželjeti novoj grudskoj nevjesti nego puno sreće i zadovoljstva u Hercegovini, a s obzirom da se svećenici redovito pred kraj ili početkom godine žale na činjenicu da je brakova sve manje, a sve su župe u općini Grude prošlu godinu završile s više umrlih nego krštenih, onda je možda rješenje za mnoge neženje s ovih područja, ako već ne ide s djevojkama iz Hercegovine i okruženja, ženu svog života tražiti u inozemstvu.

 

Grude.com

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2023
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO