Kadeti Gruda za povijest! Nevesinju utrpali 14 komada, drugi dio sezone odigrali za čistu peticu!

Datum objave: 09.06.2024   Broj čitanja: 878
S ovom pobjedom kadeti Gruda /2007. i 2008. godište/ su završili proljetni dio prvenstva bez poraza u 13 utakmica, s 12 pobjeda i remijem.
Kadeti Gruda za povijest! Nevesinju utrpali 14 komada, drugi dio sezone odigrali za čistu peticu!


U subotu 8. lipnja 2024. godine je odigrano posljednje kolo Omladinske lige BiH - Skupina Jug u kategoriji kadeta. Kadeti Hrvatskog nogometnog kluba Grude su u posljednjoj utakmici ovogodišnjeg prvenstva pokazali svu svoju nadmoć u ovom uzrastu i na gradskom stadionu u Nevesinju deklasirali svoje vrsnjake iz Nevesinja rekordnim rezultatom 14-2.

Strijelce iz HNK Grude je predvodio Petar Čuljak s 5 postignutih golova, od čega treba izdvojiti najljepši gol cijele sezone kada je šutem iz svoje polovice igrališta lobovao protivničkog golmana. Ostale golove za HNK Grude su postigli kapetan Jakov Markota, Lovre Miloš, Stipe Alpeza, Jakov Leko, Marko Alpeza, Mihael Palac, Mateo Milas i Ivan Katura koji je u ovoj sezoni sa 23 postignuta gola najbolji strijelac ekipe, dok je Petar Čuljak postigao 20 golova samo u 13 utakmica proljetnog dijela, dok je u prvom dijelu sezone igrao za Zmijavce.

S ovom pobjedom kadeti Gruda /2007. i 2008. godište/ su završili proljetni dio prvenstva bez poraza u 13 utakmica, gdje su ostvarili 12 pobjeda i jedan neriješen rezultat protiv Međugorja u utakmici u kojoj su također zaslužili pobjedu, čime se malo koja generacija može pohvaliti.

HNK Grude ima zagarantitanu budućnost u ovoj generaciji i mladići su svojim igrama, rezultatima i ponašanjem na terenu poslali poruku rukovodstvu i kluba i općine Grude, da ako se hoće imati uspješan klub u budućnosti, igrača ima, a samo ih treba zadržati i omogućiti im uvjete kakvi su u nekim drugim, uspješnim klubovima u BiH, a posljednji projekti i najave projekata na Elić Luci pokazuju da se i za ovaj klub ima sve više sluha od cjelokupne zajednice.

Grudskim, mladim lavovima, njihovu treneru Miri Primorcu, kao i svima koji brinu za klub i kadete, njihovim roditeljima, čestitke. Draga djeco, odmorite se od naporne sezone, ostanite na okupu i ostanite profesionaci, sportaši u pravom smislu riječi, ne dajte da nitko radi presing na vas, pa ni roditelji zbog čijeg pritiska djeca često uspore na svom putu! Budite svoji, a onda od jeseni 2024., kreće nova utrka, u kadetskoj, u juniorskoj konkurenciji...


Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • 10.06.2024 20:53 sati
    Svaka čast!
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO