FOTOGALERIJA: Pocrte domaćin Razvojne dječje lige Hercegovine! Djeca oduševila nogometom!

Datum objave: 19.05.2024   Broj čitanja: 2499
Više od stotinu djece prodefiliralo je jučer kroz Pocrte. U trenutačno najpoznatijem sportskom centru u Hercegovini odigrana je Razvojna dječja liga Hercegovine na kojoj je nastupilo osam malonogometnih ekipa.
FOTOGALERIJA: Pocrte domaćin Razvojne dječje lige Hercegovine! Djeca oduševila nogometom!


Od ranoga jutra bilo je uzbudljivo i dinamično. Djeca su grizla maksimalno, a dalo se primijetiti da i ženski nogomet u BiH ima budućnost, te da su djevojčice koje su nastupale s dječacima izuzetan sportski potencijal.

Prvo mjesto osvojila je Škola nogometa Ljuti Dolac, drugo mjesto Herceg Sport Široki Brijeg, dok su treće mjesto osvojili Mali Vatreni Grude! Četvrto mjesto pripalo je Futsal akademiji župa Čerin Čitluk.

Vrhunski nogometni znalci koji su ujedno i treneri spomenutih ekipa i pokretači lige uručili su pehare i medalje najboljima.

Zadovoljstvo nije krio ni prvi čovjek Pocrta Petar Marić jer se već po otvaranju u ovom dijelu Gruda igra vrhunski nogomet, a sadržaj za djecu odličan je i izvan nogometnih terena. Jučer su i odrasli mogli biti zadovoljni ponudom, vrhunskim ćevapima i hladnim pivom.

Druženje je nastavljeno i nakon turnira, a tek nas čeka dugo, toplo ljeto koje će u Pocrtama biti itekako zanimljivo i dinamično.


FOTOGALERIJA: Razvojna dječja liga Hercegovine u Pocrtama


Grude.com

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO