Obavijest za vlasnike zemljišta u Dragićini

Datum objave: 15.05.2024   Broj čitanja: 2797
Izlaganja na javni uvid podataka premjera i katastarskog klasiranja zemljišta za katastarsku općinu Dragićina.
Obavijest za vlasnike zemljišta u Dragićini

Povjerenstvo za izlaganje na javni uvid podataka premjera i katastarskog klasiranja zemljišta za katastarsku općinu Dragićina, imenovano rješenjem Općinskog vijeća Grude broj: 01-31-2461/22 od 4. studnoga 2022. objavljuje slijedeći

O G L A S
izlaganja na javni uvid podataka premjera i katastarskog klasiranja zemljišta za katastarsku općinu Dragićina


U općini Grude, dana 20. 05. 2024. godine započet će izlaganje na javni uvid podataka o nekretninama u katastarskoj općini Dragićina.
Izlaganje na javni uvid podataka o nekretninama obavlja Povjerenstvo za izlaganje podataka imenovano od Općinskog vijeća općine Grude.


Povjerenstvo će svakoj pravnoj i fizičkoj osobi, za koje su prikupljeni podaci i adrese, a za čije se nekretnine vrši izlaganje, uputiti poseban poziv najkasnije osam (8) dana prije izlaganja podataka, da u naznačeno vrijeme dođe u radne prostorije Povjerenstva i da donesu sve isprave koje služe kao dokaz o pravnim interesima na nekretninama.


Obavještavaju se sve osobe koje polažu pravo ili imaju pravnog interesa na nekretninama u katastarskoj općini Dragićina da su dužni u označeno vrijeme dođu u radne prostorije Povjerenstva i dati potrebne podatke o nekretninama.


Osobe za koje nisu prikupljeni osobni podaci i adrese, te nisu pozvane, a imaju pravnog interesa na nekretninama u katastarskoj općini Dragićina, dužne su da se same jave Povjerenstvu i da sa sobom donesu sve pisane isprave koje služe za dokazivanje njihovih pravnih interesa na nekretninama.


Građani trebaju ponijeti osobnu iskaznicu, a predstavnici pravnih osoba ovlaštenje za zastupanje i ID broj pravne osobe.


Maloljetne osobe trebaju ponijeti Izvadak iz matične knjige rođenih sa upisanim jedinstvenim matičnim brojem građanina.

Izlaganje će se obavljati svakim radnim danom od 8:30 do 13:00 u radnoj prostoriji Povjerenstva koja se nalazi u zgradi Općine Grude, Ulica fra Gabre Grubišića 4. (nove prostorije Općinskog vijeća Grude).

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO