Mplus podržao izgradnju Sportsko-rekreacijskog centra u Grudama

Datum objave: 05.03.2024   Broj čitanja: 2332
Izgradnja centra imat će višestruk utjecaj na mještane i zajednicu općenito.
Mplus podržao izgradnju Sportsko-rekreacijskog centra u Grudama

Mplus, europski lider u pružanju usluga za outsourcing poslovnih i tehnoloških procesa (BPTO), podržao je projekt izgradnje Sportsko-rekreacijskog centra u Pocrtama.


Donirana sredstva iskoristit će se za izgradnju dječijeg igrališta kojim će se u sklopu Centra djeci i mladima, kroz igru i sport, ponuditi zdravije i kvalitetnije provođenje slobodnog vremena.

 

"Hvala Mplusu što se odazvao našoj vrijednoj akciji. Pocrte su mjesna zajednica s najvećim brojem predškolske i školske djece u Grudama. U nedostatku igrališta djeca su primorana igrati se po livadama u blizini ceste, što predstavlja opasnost za njihovu sigurnost. Izgradnja centra imat će višestruk utjecaj na mještane i zajednicu općenito. Ova donacija predstavlja važan korak naprijed ka ostvarenju našeg cilja da pružimo djeci i mladima sigurno i inspirativno okruženje za igru i razvoj", rekao je Petar Marić, organizator projekta i predsjednik Mjesne zajednice Pocrte.

 

"Jako nas veseli biti dijelom inicijativa koje u fokus stavljaju dobrobit djece i mladih, a time i cijele zajednice. Ulaganjem u infrastrukturu koja se temelji na promoviranju zdravog načina života kroz sportske aktivnosti i sigurna dječija igrališta nastavljamo biti pouzdan partner u izgradnji boljeg sutra za sve", istaknula je direktorica Mplusa u Bosni i Hercegovini Irma Kabahija.

 

Izgradnjom Sportsko-rekreacijskog centra zajednica će dobiti centralno mjesto za održavanje svih svojih aktivnosti te pružiti organiziran i siguran prostor za igru, rekreaciju i druženje za sve generacije.

 

Mplus vodeći je europski pružatelj BPTO usluga (Business Process and Technology Outsourcing – eksternalizacija poslovnih procesa i tehnologije), s više od 14.000 zaposlenih.

 

Uspješno integriraju dinamičan svijet kontaktnih centara, informacijske tehnologije te usluge zapošljavanja s ciljem rješavanja globalnih izazova na polju korisničke podrške. Trenutno, Mplus posluje u sedamnaest zemalja svijeta komunicirajući s korisnicima iz 57 zemalja na više od 30 svjetskih jezika. Mplus u Bosni i Hercegovini započeo je s radom 2016. godine otvorivši kontakt centar u Sarajevu. Njegujući trajna partnerstva s dugogodišnjim klijentima, Mplus svoj uspjeh gradi na povjerenju i dokazanoj kvaliteti.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO