Povodom 35. godišnjice postojanja Klapa Intrade ponovno u Mostaru!

Datum objave: 02.03.2020   Broj čitanja: 548
U sklopu turneje povodom 35. godina postojanja, Tomislav Bralić i Klapa Intrade održat će koncert i u Hercegovini, točnije u Mostaru.
Povodom 35. godišnjice postojanja Klapa Intrade ponovno u Mostaru!

 

 

Koncert je predviđen za 26.03.2020., u Hrvatskom Domu Herceg Stjepan Kosača, s početkom u 20.00 sati.

 

Tom prigodom, posjetitelje očekuje večer ispunjena emocijama i bezvremenskim hitovima dalmatinskih slavuja predvođenih Tomislavom Bralićem.

 

Bit će to pravi glazbeni biser u kojem su osigurana dva sata dalmatinskog šušura, uz stihove “Croatio, iz duše te ljubim", "Zora bila", "Škrinja jubavi", "Bilo je i vrime" , "Men fali sve" i još mnoge druge poznate pjesme ovih popularnih Zadrana .

 

Od osnutka 1985. do danas klapa Intrade se mnogobrojnim uspješnim nastupima potvrdila kao jedan od najpopularnijih vokalnih sastava u Hrvatskoj. Ljepotu dalmatinskoga klapskoga pjevanjan njeni su članovi s velikim entuzijazmom pronosili i izvan granica Hrvatske.

 

Prvoj se postavi 1986. pridružio Tomislav Bralić, koji je svojim vokalnim umijećem i specifičnim baritonom zvuku klape Intrade dao i danas karakterističnu i prepoznatljivu notu.

 

U posljednjih nekoliko godina nastupaju na festivalima zabavne glazbe na kojima, zbog specifične interpretacije dalmatinske pjesme njihovog člana Tomislava Bralića i klape u cijelosti, dobivaju laskava priznanja i nagrade.

 

Jedna od prekretnica u njihovoj karijeri bio je nastup s pjesmom “Ne damo te pismo naša”, a svaka pjesma u izvedbi ovog sastava sadrži snažnu emociju koju na nastupima prenose svojoj publici. Svojim emotivnim pjesmama oduševit će i publiku u Mostaru koja će zasigurno uživati u ovom klapskoj izdanju.

 

Ulaznice za koncert u prodaji su na blagajni HDHS Kosača, svakim radim danom 13-20 sati!

 

Koncert se održava pod posebnim pokroviteljstvo JP Elektroprivreda HZHB , a partneri su hotel Mepas, te Leda.

 

Dodatne informacije možete potražiti na instagram i facebook stranicama IDea Event!

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio