Dodikov najžešći govor dosad: BiH je djelo politike koja je bombardirala naš narod

Datum objave: 24.03.2019   Broj čitanja: 861
Deseci tisuća ljudi, prema pisanju srbijanskih medija, večeras su u Nišu, na obilježavanju 20 godina od bombardiranja Srbije kad je poginulo od 1200 do 2500 ljudi, a brojni su od posljedica bombardiranja kasnije postali invalidi ili su oboljeli.
Dodikov najžešći govor dosad: BiH je djelo politike koja je bombardirala naš narod

 

Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije zaplakao je dok je držao govor o Slađanu Vučkoviću koji je ostao bez obje ruke i jedne noge tijekom bombardiranja.

 

Milorad Dodik, predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine i prvi čovjek Srba u ovoj zemlji godine i desetljeća koja dolaze nazvao je godinama državnog ujedinjenja.

 

"Vjerujem da će i drugima to postati jasno jer drugog puta nema... Kada im na neki diplomatski i malo drugačiji mekši način kažem bilo što o tome kako je moguća BiH, nemojte mi vjerovati, ja ne vjerujem da je to moguće jer je i BiH rezultat ideologije i politike koja je bombardirala Srbe u Republici Srpskoj i Srbiji.(...) Kada sam danas izložen zahtjevima da BiH pođe putem NATO saveza, jasno im kažem da ja to ne mogu prihvatiti i neću. Neću zato što to ne prihvaća i Srbija. Neću nikada da dozvolim da se uspostavi granica na Drini", rekao je Dodik.

 

Dodik je istaknuo da je bombardiranje dugo pripremano i da po posljedicama i "danas traje, što se vidi po djeci koja nemaju kose".

 

"Znamo da i danas ta agresija traje. To je bilo nemilosrdno, a oni su to pretvorili u anđela. Bilo je nepravdeno, nasilnički i zločinački", rekao je Dodik.

 

On je podsjetio na smrt 12 banjalučkih beba koje su umrle jer nisu dobile kisik.

"Neka su prokleti svi koji su donijeli odluku i sudjelovali u bombardiranju i ubojstvu male Milice Rakić i sve djece u Republici Srpskoj i Srbiji", rekao je Dodik.

 

Poručio je da NATO-u neće oprostiti!

 

Ovo je jedan od njegovih najžešćih govora, pri čemu su mu deseci tisuća ljudi pljeskali.

 

Grude.com/Agencije

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio