Odgovor portala Grude.com UHLJEBU iz RS-a: 7. listopada više te nećemo hraniti

Datum objave: 20.09.2018   Broj čitanja: 1677
Na portalu nebojskavukanovic.info, a kojeg je zdušno preuzela "Slobodna Bosna" kolumnist Nebojša Vukanović iznio je niz laži u tekstu pod naslovom: Bratska podrška Željki iz Gruda
Odgovor portala Grude.com UHLJEBU iz RS-a: 7. listopada više te nećemo hraniti

 

Tu se aludira na tekst u kojem je portal Grude.com stao u obranu Željke Cvijanović koju su mediji u RS-u počeli razapinjati jer je njezin djed Pejo Marić bio ustaški satnik.

PREDIZBORNA KAMPANJA SDS na groblju tražio djeda Ž. Cvijanović jer 
je bio ustaša

 

U obiteljske odnose gospođe Cvijanović, premijerke RS-a, nećemo ulaziti niti smo spali na tu razinu da tražimo grobove bilo čije, osim da se pomolimo, a sam Nebojša Vukanović, njegov šef za kojeg radi Mladen Bosić i protukandidat Željke Cvijanović u RS-u Vukota Govedarica išli su tražiti grob Cvijanovićkinog djeda. To u najgorim danima nije radio ni krvnik ni zločinac, uzor svoj trojici, Radovan Karadžić.

 

Političari iz RS-a nemaju nikakav program osim da vrijeđaju jedni druge i da prebiru po mrtvim kostima. Iskreno, ne iznenađuje nas što je izvjesni uhljeb i proračunski korisnik Vukanović nazvao nas ustašama jer smo stali u obranu Željke Cvijanović koju on i ostali Karadžićevi istomišljenici linčuju, ali "Slobodna Bosna" postaje degutantna sa širenjem mržnje između Hrvata i Bošnjaka. Ohladite malo i usredotočite se na svoju kampanju jer vašem Šefiku Džaferoviću, Fahrudin Radončić, Denis Bećirović i Senad Šepić pušu za vratom. Kod nas je situacija puno jasnija, ako nam ne budete nametali Željka Komšića, zna se tko će kod nas pobijediti.

 

Naravno, portali koje plaćaju međunarodni čimbenici da prate negativnu kampanju i vode izvješće vjerojatno neće ni zabilježiti da je neki hrvatski portal u BiH oklevetan, ali nema veze, znati će narod i posjetitelji kojih je svakim danom sve više.

 

Međutim, satisfakcija dolazi, onog dana kada politika koja prebire po kostima odlazi. A mi ćemo ostati jer nismo proračunski uhljebi i nitko od ljudi na portalu nema veze sa savjetničkim ili nekim drugim državnim pozicijama.

 

Vukanovića nećemo tužiti premda se dosad zbog sličnih kleveta desetak procesa protiv njega vodi. Naša pobjeda će biti kada nakon 7. listopada napusti lagodni, savjetnički Ured predsjedavajućeg Predstavničkog doma PS BiH Mladena Bosića.

 

Nije nam drago da itko dobije otkaz, ali za fašisto-uhljebe nismo baš previše senzibilizirani.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2022
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO