Supertalent: Lucija Šarčević iz Rame rasplakala žiri! Pogledajte nastup 'pravog malog savršenstva'

Datum objave: 26.09.2021   Broj čitanja: 9297
Lucija Šarčević (17) iz Rame u Bosni i Hercegovini, oduševila je žiri u prvoj ovosezonskoj emisiji televizijskog showa 'Supertalent'.
Supertalent: Lucija Šarčević iz Rame rasplakala žiri! Pogledajte nastup 'pravog malog savršenstva'


Ova mlada glazbenica za svoj nastup odabrala je poznatu baladu 'Žute dunje' i oduševila žiri. Tijekom izvedbe uspjela je i rasplakati Maju Šuput.


- Jedan od najljepših nastupa otkad sam u žiriju - rekao joj je Janko Popović-Volarić.

- Dođeš, predstaviš se kao djevojčica, a onda dođeš druga ti gdje postaneš boginja glazbe. Tvoju glazbu i tvoje viđenje glazbe ne bih komentirala, toliko ga doživljavam velikim. Ostani iskrena, autentična i vjerna sebi - poručila joj je operna pjevačica Martina Tomčić koja Luciju nakon nastupa nije mogla prestati hvaliti.

- Ja sam se malo i rasplakala, malo sam se i raznježila. Ti si pravo malo savršenstvo, genijalna si bila - rekla je Maja Šuput.

Lucija je za nastup dobila zeleno svjetlo od svih članova žirija i tako se plasirala dalje u natjecanje. Publika ju je zbog toga nagradila gromoglasnim pljeskom.

U svom predstavljanju ova tinejdžerka je otkrila da se od malena bavi glazbom. Do sada je naučila svirati klavir, gitaru i ukulele, a pjeva i u crkvenom zboru. 

- Nemam neku želju da postanem velika glazbena zvijezda - rekla je Lucija.

Osim publike u studiju, mlada glazbenica osvojila je i gledatelje pred malim ekranima. Pozitivne reakcije na račun njezine izvedbe preplavile su društvene mreže.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Gledatelj28.09.2021 04:26 sati
    Divna je i čarobna.
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2022
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO