Izetbegović primio bošnjačkog Gruđanina, sina mu, nevjestu i sestrića
Datum objave: 07.08.2017   Broj čitanja: 1988
Bošnjački član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović primio je izaslanstvo nekoliko hrvatskih udruga sa sjedištem u Sarajevu, na čelu s Marinkom Pejićem, predsjednikom Hrvatskog narodnog vijeća BiH.
Izetbegović primio bošnjačkog Gruđanina, sina mu, nevjestu i sestrića

 

U izaslanstvu još su pored Marinka Pejića bili njegov sin Marijo Pejić, predsjednik Komisije za koordinaciju hrvatskih nevladinih udruga iz Sarajeva, Željko Gudelj, član Upravnog odbora Udruge organizatora otpora, umirovljenih i demobiliziranih branitelja HVO-a Sarajevo i sin od sestre Marinka Pejića, te gospođica Ivana Krstanović, PR hrvatskih nevladinih udruga iz Sarajeva, inače buduća nevjesta i Marijeva dugogodišnja djevojka.

 

Sin Marinka Pejića, podrijetlom Gruđanina, Marijo bio je direktor BHRT-a, a nakon prestanka mandata SDA i Bakir Izetbegović postavio ga je u Bosanski kulturni centar.

 

Obitelj Pejić preuzela je ulogu vodećih Hrvata u Sarajevu, postavivši se na stranu Bošnjaka, zatvarajući oči nad činjenicom da su svi Hrvati skoro napustili Sarajevo i da Bošnjaci Hrvatima biraju ilegalne i nelegitimne predstavnike, a za uzvrat su dobili praktički osnovne hrvatske udruge u Sarajevu koje se obilato financiraju od strane SDA politike.

 

Izetbegović tako nastavlja izgradnju antihrvatske platforme sa svojim sarajevskim plaćenicima koji se kriju iza hrvatskog predznaka.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Jakov13.08.2017 18:46 sati
    http://otporas.com/starohrvatski-pozdrav-hrvatski-dom-rod/
  • lav08.08.2017 23:59 sati
    šta će koda je zgodno danas 500 udruga vodit
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2017
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio