Tešanj: Manijak silovao kravu, susjedi tvrde da teško živi otkad ga je ostavila supruga
Datum objave: 16.07.2017   Broj čitanja: 3175
Vidjela sam da je kravi dignut rep, Ago se popeo na kantu, a hlače su mu bile spuštene. Šokirala sam se, skoro sam pala i rekla sam mu: "Ago, što to radiš mojoj kravi?"
Tešanj: Manijak silovao kravu, susjedi tvrde da teško živi otkad ga je ostavila supruga

 

On mrtav hladan, samo se spustio s kante i otišao, ispričala je za Dnevni avaz Halima Spahić koja tvrdi da je njen susjed Ago B. u noći sa srijede na četvrtak oko 2 sata i 20 minuta silovao kravu.

 

Kako su supružnici Spahić ispričali policiji, tu noć probudio ih je lavež pasa. Izašli su na balkon i u štali čuli škripanje plastične kante. Ušli su i kako navode, tamo zatekli Agu B. da opći s kravom. Odmah su pozvali policiju i veterinare.

 

- Pregledom krave u prisustvu policije primijetili smo neobičan stav životinje što se tiče držanja repa, kod koje je bila prisutna bol prilikom pregleda i blago nabubrenje u vaginalnom dijelu - rekao je veterinar Alen Karadžehenemović iz Tešnja.

 

Osumnjičenog Agu B. branila je njegova sestra rekavši kako su ih supružnici Spahić nakon tog incidenta kamenovali i svašta im govorili. Spahići to negiraju.

 

Kako prenosi Dnevni avaz, mještani zaseoka Roše posvjedočili su o Aginom problematičnom ponašanju.

 

- On teško živi i napustila ga je supruga. Sa sestrom Sedifom ide i radi za dnevnicu kada ga netko pozove. Odao se i alkoholu. Ovo o čemu se priča, policija treba ispitati pa, ako bude kriv, neka odgovara – rekli su.

 

'Prodat ćemo kravu, a na prozor štale staviti metalne rešetke'

 

Agin prijatelj Edin Telalović rekao je da je Ago trenutačno u zatvoru. Halima i Izet Spahić pozvali su policiju, tužilaštvo i vlasti Tešnja da Agu smjeste u bolnicu ili zatvor.

 

Kako su naveli, kravu će prodati, a na prozor štale postavit će metalne rešetke. Više detalja znat će se nakon policijske istrage.

 

Dnevni Avaz

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2017
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio